mireiapastor15
mireiapastor15
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 30/01/16 23:04
SENTO QUE NO ENCAIXO
Hola!
Tinc un problema, i és que sento que no encaixo en cap ''grup d'amics''.
Jo tinc molts amics/gues, però allò de tenir un ''grup'' o ''millors amics'' no ho tinc, i tots els altres sí, o la majoria.
Sé que la realitat no és com a les sèries que van sempre amb aquell ''grupet'' i que ja saben que entre ells són ''amics de veritat'' però...
No tinc ni millor amiga ni millor amic, per elecció meva. Ja que a la que en tinc sento com ''molta pressió'', perquè penso que no és la persona adequada i no sé perquè em passa.
M'agradaria sentir-me especial amb aquelles persones, que sé que hi són, però, trigaré molt a trobar-les? Serà llavors massa tard?

Ajuda si us plau! Com puc distingir la gent que em convé, o, què puc fer per saber amb qui anar?
Gràcies per si contesteu!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/01/2016 09:59
Dues coses Mireia:
-primer: no et posis tanta pressió. Les verdaderes amistats es van descobrint mica en mica i si et pressiones tant, això mateix farà que res ni ningú estigui a l'alçada.
-segon: qui et convé? doncs aquelles persones que et fan sentir que pots ser qui tu ets i que no et fan fer coses que realment no vols fer...
Mica enmica has d'anar confeccionant el teu grup d'amics que pot ser estable o no. Això no és igual per a tothom.
Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: