imaginator
imaginator
Any: 1997
Comarca: Baix Empordà
Data: 08/02/16 22:28
Ajuda si us plau!
Hola,

el meu cas és que tinc 19 anys i tinc clar que per ara no vull perdre la virginitat, però per una part em crida l'atenció el tema. Jo o la meva parella quan em masturbo em toco el clítoris i bueno volem intentar fer coses noves, la meva pregunta és, si la meva parella em fica els dits dins la vagina és possible perdre la virginitat?
No volem fer res fins a tenir les coses segures, tant ell com jo som poc experts en el tema "sexe"

Espero que em pugeu ajudar, i moltes gràcies!
IESP
IESP
Data: 11/02/2016 16:06
Hola,Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'IESP. La virginitat no va lligada a l'himen, antigament sí, però actualment ja no ho hauríem de relacionar. L'himen es pot trencar amb un tampó, si fas gimnàstica, anant en bici, amb un cop, etc... i la virginitat es considera que es perd quan tens relacions sexuals per primer cop.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: