unicornio
unicornio
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 08/02/16 22:54
depilació URGENT PLEASE
Hola!
Jo fins ara em depilava les parts intimes amb cutxilla. Ara ja fa temps que tinc novio i vull depilarme les parts intimes de manera que quedi bé i no em fagi mal, perquè ho he provat amb cera calenta i em va fer molt mal.
em podrieu dir alguna altre tecnica siusplau?
Gràcies!
IESP
IESP
Data: 11/02/2016 16:08
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'IESP. El millor és que t'assessori una esteticista, però de formes de depilació no n'hi ha tantes, o rasures el pèl amb una màquina de tallar cabells elèctrica, o amb crema depilatòria, o amb "cutxilla", amb cera, amb làser o amb fotodepilació.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: