carla06
carla06
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 14:54
puc pendre pastilles anticonceptives?
tinc 15 anys parella estable i fa un any que tinc relacions sexuals. vaig anar al ginecoleg fa poc i em va dir que fins els 17 no les puc pendre. tinc moltes amigas que se les han receptat, si vaig a un altre ginecoleg creus que me les receptara? la meva mare diu que vol que les demani per no portarme ningun susto. Y si les compro sense recepta em faran algun mal?
IESP
IESP
Data: 11/02/2016 18:31
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'IESP. Les pastilles anticonceptives les ha de receptar un metge (ginecòleg) ja que haurà de veure quines t'aniran millor, depenent de les teves necessitats o del teu metabolisme.

Per tant, demana hora amb el ginecòleg i explica-li el motiu pel qual vols prendre anticonceptius hormonals. Ell t'explicarà si són indicats o contraindicats per a tu. Si vols pots anar al Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS),

allà t’atendran.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: