Anònim
Anònim
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 21:50
<>
Hola Adolescents!

Hola sóc una noia i tinc 15 anys. Ja fa 2 anys que estic bojament enamorada d'un noi. Ell fa un any estava enamorat de mi, però no vaig tenir el valor suficient per demanar-li per sortir, ja que em feia les típiques preguntes: Que em diran els meus pares? Com li dic a ell?...
No ens veiem gaire sovint normalment un o dos cops al mes. Em passat molts moments junts, excursions, viatges... Però tinc por que ell ja no senti res per a mi. Ja que el que em fa més por de tot és que em rebutgí. Sóc una persona força tímida, per això us demano consell, hi ha gent que si li agrada algú va a sac amb ell i li demana però jo no puc em fa molt de "corte" Com ho puc fer perquè es fixi un altre cop amb mi? Com li puc expressar els meus sentiments?

Gràcies! Petonets!!!
IESP
IESP
Data: 11/02/2016 18:46
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'IESP. Si ell no se n’assabenta difícilment es fixarà en tu de nou, li posaríem una mica difícil, no creus? Potser podries recuperar el contacte que teníeu, si ja parlàveu, recupera aquesta comunicació. I poc a poc, us anireu connectant.

No sabem si serà correspost, el que sí que sabem és que per a recuperar el que teníeu, heu de recuperar el contacte. Després ja veureu com evoluciona la història.

Una abraçada i gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: