InesF
InesF
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 13/04/16 21:09
AJUDA URGENT
Em fa molt mal la panxa, a demes esta inchada ja fa quasi un mes, tinc moltes ganes de fer pipi y de veure molta aigua.. a tot aixo el meu dubte es si poden ser simptomes d'embaras.. Vaig anar al metge fa dos semanes, em va dir que fins que no em vingui el periode no podia saber si ho estic, pero nose si aquests simptomes son normals de si estar embarasada. Perque he mantingut bastantes vegades relacions sexuals sense preservatiu, fent la "marcha atras", pero estic molt preocupada. Siusplau ajudaa!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 15/04/2016 16:48
InesF!
tots aquests símptomes també podrien ser prquè t'està a punt de venir la regla.

No dius res de cap retard, per tant, primer toca esperar, com molt bé t'ha dit el metge a que arribi la data de la regla i si veus que si amb una setmana de retard no t'ha vingut, torna al metge.

És important que utilitzis preservatiu per gaudir del sexe de veritat, no haver de patir com estàs patint ara per un embaràs i per evitar el risc de contraure una infecció de transmissió sexual.

Ànims!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrepsi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: