anoniiim
anoniiim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/04/16 19:31
les de tota la vida o les que treuen somriures?
hola, ultimament no estic com sempre per dos coses, i una de les coses que em fica trista i sentirme culpable, es que, a l'escola, tinc dos grups d'amigues.
un "grupet" es molt gran (16 persones), i no em parlo amb totes les noies que figura que son les meves amigues, i al ser tantes... ens enfadem molt mes! pero porto desde primaria amb algunes d'elles i una es la meva millor amiga.
l'altre "grupet", que no es gran, es amb el que vaig habitualment, pero la cosa es que son de 2n d'eso i jo faig 1r. tambe s'ha de dir que ultimament son les que m'apollen i em treuen somriures, i quedo amb elles.
jo intento estar amb totes les meves amigues, pero les del meu curs odien a les de 2n i llavors les de 2n no les aguanten.
les meves amigues del meu curs, sempre m'estan dient que les estic reemplaçant per les de 2n, pero sempre fan comentaris com "va, va, ves amb elles" o s'en enfoten de que una te cara de cavall i l'altre es falsa... i sempre ho diuen devant meu, cosa insoportable.
la cosa es, mereix que estigui amb els dos "grupets" encara que es passin el dia insultantse unes de les altres? si es aixi, que puc fer per no acabar amb el cap com un bombo!! o val la pena que nomes tingui d'amigues les de "tota la vida" i intentar guanyar confiança (que ara esta perdudeta...) o que vaigi amb les de un curs mes que m'ajuden amb tot i amb elles em sento millor?
ajudam a resoldre una mica aquets dubtes!! gracies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 24/04/2016 08:26
Hola!

Gràcies per la confiança!

Doncs és importantq ue vagis amb qui sentis que estsàs ´mes còmode i que et respecta més...

No és dolent tenir diversos grups d'amics perquè de fet no es pot fer tot amb un grup i prou però és important que tu et facis respectar i que vagis més amb les que et respectin,.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: