flourescent adolescent
flourescent adolescent
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 21/04/16 22:25
I ara què?
Hola, sóc una noia de 15 anys qui fa temps que sap que li agraden les noies i no pas els nois. Avui li he dit a me mare i no ha reaccionat de la manera que esperava. M'ha dit que estava confosa i que em sentia així perquè aquesta edat les noies se senten més còmdes al voltant de noies. Li he intentat explicar que no és així, que jo sento sentiments romàntics cap a les noies però ella no ho entent. Vol anar al psicòleg i que ell/a m'ho expliqui millor. Què faig? Jo sempe havia pensat que ella tenia una mentalitat molt oberta.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/04/2016 05:43
Hola guapa!

Gràcies per la confiança!

Doncs aprofita, si vol anar al psicòleg us pot ajudar. I li pot ajudar a ella a entendre que el que et passa és completament normal i que no té perquè ser una confusió, que ho tens clar...

Si vols, et deixo un contacte per demanar ahora al psicòleg:
www.iesp.cat

Pots demanar per la Paula Alcaide, ella és especialista en psicologia lèsbica i us podrà donar un cop de mà!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: