anoniiim
anoniiim
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 21/04/16 22:45
m'agrada tant?
hola!!
fa un temps que crec que m'agrada molt un noi d'un any mes que jo. la cosa es que avans parlava amb ell pel whattsapp i tontejavem una mica, fins i tot la gent em deia que li agradava una mica (a mi ja m'agradava molt), i vaig pensar que podria parlar mes amb ell en persona per aixi poder estar segura del que sentia.
jo soc una persona súper oberta amb tothom i parlo amb qui sigui, però amb ell em feia molta vergonya per por o el que sigui, i no vaig arribar a quedar ni res.
la gent no li parava de parlar de mi i diria que aixo va fer que es canses de mi...
ara ja ha passat una mica de temps (1 mes) d'això i ja no em parlo gaire amb ell (per no dir que no em parlo...)
una amiga meva que es porta amb ell, sempre intenta parlar del tema i tal... però diria que ja no soc res per ell.
que haig de fer? esforçar-me molt per oblidar lo? (costarà perque el veig cada dia...) o intentar tornar a estar com avans i des-de el punt que "la vaig cagar" intentar anar per bon camí?
necesito una opinió del que hauria de fer per jo no patir per un nen...!
gracies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 27/04/2016 05:45
Hola!


I si parles amb ell i li comentes que la vostra relació ha canviat i que creus que és fruit del que la gent us ha dit i de la pressió que ell ha rebut.

És important que ell passi del que la gent diu i que segueixi parlant amb tu si estava bé. I si passa quelcom més... benvingut serà...

Això si, si veus que ell no està per tu, que no et fa cas i que no sent el mateix... potser sí que és important preparar-te per oblidar-lo...

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: