Junior
Junior
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 25/04/16 19:46
Cucs al cul
Hola!!
Ja fa un temps que vaig començar a tenir picor al voltant del anus, fins que fa un parell de setmanes vaig veure la presència d'uns cucs blancs d'uns 5mm de llargada.
Encara no he anat al metge, però a força de netejar-me cada dia les parts íntimes un o dos cops al día, la picor ja no hi és i tampoc he tornat a veure aquests cucs.
Qué opineu? Hauria de anar al metge encara que ja no em piqui? Té alguna cosa a veure amb l'alimentació?


Gràcies.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 27/04/2016 09:25
Bon dia Junior,
Quan això et passa és molt desagradable i la picor pot ser bastant intensa. En principi no té a veure amb l’alimentació ni amb la higiene. No et preocupis perquè en el moment en que el metge et doni la medicació adequada se’t marxarà molt ràpid. El que si que és molt important és tenir molta higiene (tant teva com dels llençols) aquests dies.
No tinguis vergonya i ves avui mateix al metge!
Una abraçada
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: