Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 28/04/16 23:24
Vull ajudar als meus pares economicament
Boneees!!

Bé, aniré una mica al gra. Fa temps que la meva família està passant per un mal moment econòmic.
Els meus pares ja m'han dit que els disculpi però no sempre és fàcil arribar a final de mes, i que més d'un cop no puguin donar-me dinerets. El cas és que, ni tinc setmanada, ni els vull demanar diners, ni ser un pes més a part dels que ja tenen, i tot i que no compro capritxos ni vaig casi mai de compres ni res d'aixó que fan tots els adolescents, m'agradaria poder pagar-me les meves tonteries i poder ajudar-los.

El que bàsicament vull preguntar és si em pudireu aconsellar per trobar alguna feina d'aquestes "tonterietes" per a aquest estiu. El problema és que sóc molt jove (16 anys), innocent i tampoc tinc molts contactes per espavilar-me sola, ademés que em fa por que s'aprofitin de mi o em timin. De moment estic treballant de cangur pero per a l'estiu no he trobat absolutament res.. podrieu ajudarme o aconsellarme?

Moltes gràcies de tot cor.
petoons!!!

pd. Sou molt bons, seguiu així amb aquest portal, entreteniu i sobretot ajudeu molt més del que creieu.

Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/05/2016 07:02
Hola guapa!

Primer de tot, felicitar-te: per entendre la situació familiar, per voler ajudar als teus pares i per ser tan fantàstica!

Ara ja tens 16 anys i tens l'edat legal per treballar, per tant, podries anar a alguna empresa de treball temporal a trobar una feina pels mesos d'estiu.

I sinó tmabé pots potenciar la teva difusió com a cangur o fer classes particulars a nens petits.

Ets una valents! Els teus pares deuen estar molt orgullosos de tu!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: