anònim
anònim
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 29/04/16 14:19
M'he enamorat del meu millor amic...
Hola Adolsecents...
Ara farà 2 anys que conec a un noi, aquest noi, a part del meu millor amic es la persona que em fa perdre el cap dia a dia. Fa unes setmanes li vaig confessar el meu amor i us puc assegurar que no ho hauria d'haver fet... Em va dir que m'estimava molt però que no volia intentar res amb mi ja que no sentia res i perquè no es trenques la nostre amistat. I això no es el pitjor, m'he enterat que li agrada la meva millor amiga i no es podeu imaginar el mal que fa això. Ella m'ha ajudat molt ja que ho he passat molt malament per ell però el que no sap es que ell va per ella... Tontejen que flipes i em poso molt gelosa. Ell ja no m'obre mai i ni em mira a la cara, tot es molt incòmode...
No se que fer per oblidar-me d'ell sense deixar de ser amics però es impossible, el veig cada dia ja que va al meu institut i també forma part de la meva colla d'amics. Necessito oblidar tot aquest maldecap d'un cop per poder seguir siguent amics i no deixar mai de estimar-lo tant com l'estimo.
Gràcies i espero que em pogueu ajudar.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/05/2016 07:03
I si li escrius i li expliques com et sents? O intentes parlar´ho cara a cara encara que costi molt.

Potser així podeu tornar a parlar amb tranquil·litat o t'ajudarà a valorsr si val la pena o no intentar mantenir la seva amistat.

Estàs en una situació molt dura i difícil.

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: