patcxx
patcxx
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 29/04/16 22:27
Puc fer alguna cosa?
Hola! Porto uns quants dies amoïnada sobre l'estat d'una amiga meva. Ja porta uns mesos decaiguda i sense ànims de res. La veig plorar i angustiada, i no sé què puc fer-ne per pujar-li l'ànim. Constantment ens assegura que està bé, que no li succeeix res, però tothom sap perfectament que alguna cosa ronda pel seu cap. Ens dóna molt de coratge veure-la malament i no poder fer-hi res.

Què faig? Com puc ajudar-la?
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/05/2016 07:10
Patcxx...

Gràcies per la consulta!

El millor que pots fer és estar al seu costat i dir-li que estàs al seu costat. En el moment en que necessiti ajuda sabrà que te la pot demanar a tu.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: