lauretaa2001
lauretaa2001
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 20/05/16 20:03
Sentadillas
Hola! Una pregunta, quan faig sentadillas, al moment que ja he baixat i estic pujant, em sona com un "creck". Osigui, que crec q es peten els ossos i bueno em pregunto si és dolent aquest creck, aquest so, i si hauria d'escalfar abans o és normal que faci aquest soroll, nosee

pd: ho sento ja q aquest tema no va d'alimentació pero de sexualitat i psicologia molt menys llavors l'he posat aquí

moltes gracies
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 21/05/2016 17:59
Hola Laura!

No sé ben bé quin és aquest soroll que et fan les cames, però probablement sigui perquè no has escalfat abans de fer-les. Si ho fas a casa, intenta fer saltets durant uns 4 o 5 minuts abans de posar-te a fer les sentadilles per escalfar bé tots els músculs. També pots comprar-te una corda de saltar i fer l'escalfament saltant a corda.

Si tot i escalfar abans de fer-les et segueix fent aquest soroll, ves al metge perquè potser tens alguna petita lesió als genolls o articulacions.

Una abraçada i endavant!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: