Keri
Keri
Any: 1999
Comarca: Alt Penedès
Data: 21/05/16 12:15
kr2201
bones, tinc un novio desde fa 5 mesos, m'agrda molt, pero m'hen he adonat de que jo a ell li agrado moltissim mes i esque a mi magradaria que ell m'agrades mes, l'estimo molt i m'agrada de veritat pero esque vui enamorarme dell, i vull aconseguir que magradi mes. que puc fer?
IESP
IESP
Data: 23/06/2016 19:55
Hola Keri!

Has de tenir present que no podem forçar els nostres sentiments ni allò que ha de sorgir de l'espontani i de forma natural.

Dóna't temps per anar veient què sents, per anar definit quins són els teus sentiments i si realment vols seguir amb ell o no. El temps t'ajudarà a descobrir-ho! No podem forçar-nos a sentir quelcom que no sentim!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: