Amandaa21
Amandaa21
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 21/05/16 14:04
Regla MOLT irregular ( 2 mesos sense)
Hola!! M'agradaria saber si tenir la regla tan irregular és normal o caldria que visites a un ginecòleg.
La tinc des de fa 2 anys, sempre la he tingut irregular ( amb 2 o 3 dies de retras més o menys) però la cosa és que fa uns mesos hem va començar a venir cada dues setmanes (vaig estar dos mesos amb la regla cada dues setmanes) i ara fa dos mesos que no hem ve ( porto 31 dies de retras).
M'agradaria dir també que és impossible que estigui embarassada perquè sóc verge.
Hauria d'anar al ginecòleg per això o és una cosa normal?
Moltes gràcies!!
IESP
IESP
Data: 23/06/2016 20:07
Hola Amandaa21!

Les irregularitats els primers anys de la regla són força habituals, tot i així sempre que tenim la nostra primera regla recomanem una visita amb el ginecòleg/a. Així doncs, veient que últimament està sent tan irregular sí que et diríem que demanessis hora de visita per tal que pugui valorar el perquè d'aquests retards i si tot està dins de la normalitat. Et quedaràs molt més tranquil·la!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: