revolucionaria
revolucionaria
Any: 1998
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 22/05/16 13:19
REGLA I MARIA?
El meu cas es que se m'ha adelantat la regla dos o tres setmanes!! es molt heavy mai m'havia passat. ja fa 3 anys que la tinc i ultimament ja la tenia regular. Llavors la meva pregunta es:
- pot estar relacionat que últimament estic fumant força maria? jo era de pitis però m'estic aficionant a la maria jeje
- o podria ser que el meu novio em toqui? però no te relació perque mai em fa dits, osigui sempre es per sobre perquè portem poc temps...

Espero la vostra resposta, petoons:*
IESP
IESP
Data: 23/06/2016 20:30
Hola revolucionaria!

Que la regla s'avanci o es retardi pot ser degut a molts factors. Per això, et recomanem que demanis hora amb el teu ginecòleg/a perquè pugui explorar-te i valorar si tot està dins la normalitat i quina és la causa d'aquestes irregularitats.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: