anònim
anònim
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 26/05/16 22:50
Desproporció!!!!!
Hola, gràcies per contestra la meva pregunta!
Sóc una noia de 14 anys casi 15 i sóc molt alta (1'75 aprox.) i les meves cames són llargues i primes en canvi el meu tronc i braços és molt ample. Faig patinatge i tinc cames musculades i estic en bona forma física, menjo relativament saludable. M'agradaria saber esercicis per poder tonificar els braços, la cintura, l'abdomen, etc.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 29/05/2016 14:48
Hola guapa!

Gràcies per escriure al consultori. En primer lloc has de pensar que el cos que tenim ens ve donat per la nostra predisposició genètica. És possible que la teva constitució ja sigui així. De tota manera en el patinatge es treballa sobretot la part inferior del cos. Intenta trobar un esport en que es treballi més el tronc, com la dansa, el tennis, la natació, etc. i així també treballaràs més aquesta part del cos. Jo evitaria centrar-ho en fer exercissis específics per cada part del cos.

Una abraçada

Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: