anònim
anònim
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 19/06/16 17:28
pes
Bueno, el fet és que no sé si és normal que el meu pes variï tant d'un dia per l'altre, és a dir, per exemple (i és un cas real), un dia em vaig pesar a la bàscula (després de llevar-me) i posava x kg, al dia següent però, a la mateixa hora i al mateix moment, em vaig anar a pesar i era justament 1 kg més. Això és normal? A més, sempre vaig alternant de pes, vull dir que no aconsegueixo mantenir la mateixa xifra durant tota una setmana sencera, sempre hi ha algunes petites alteracions, de vegades m'aprimo 2kg i després de 3 dies en guanyo 1, o al revés, de vegades en guanyo 3 sense motiu i al cap de 2 dies els perdo... no entenc res de res!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 23/06/2016 12:01
Hola guapa!
Gràcies per escriure al consultori. Això que expliques és totalment normal, ens passa a tots i especialment a les noies perquè fem més canvis hormonals. Per això és súper important i sempre es recomana no pesar-se i si et peses fes-ho màxim un cop al mes. Quan et peses cada setmana o cada dia acabes veient tots aquests canvis a la bàscula i com tu mateixa has comprovat no parlen d’un pes real, ja que aquest és molt variable.
Estigues tranqui-la que tot està bé! Tu i la bàscula :)
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: