ANONIIMA<3
ANONIIMA<3
Any: 2003
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 21/06/16 21:54
Panxa inflada!! +++
Hola! tinc 13 anys.
soc primeta, bastant.
Peso 40k i el meu problema esque tinc la panxa plana pero la tinc inflada, com un glovos mes o menys. amb poso de perfil i estic primeta pero amb la panxa de un bebe mes o menys...massa inxada (inflada). Tinc celiaquia i no se si el problema ve d'això. Pero bueno, la questio es que necessito consells...ja que cuan amb poso pantalons curts i alts que m'arriban per la meitat del melic, amb una camisa curta que nomes sem beu un trosset de panxa, el melic i m'assec i sem surt tota la grasa petita pero bastant surtida, i cuan respiro i expiro sem infla i sem queda igual. AJUDEUME! merci
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 23/06/2016 12:57
Hola guapa!
Quan tenim alguna part del nostre cos inflada no té res a veure amb el pes. No ho has dit però ho dic perquè ho sàpigues. Tenint en compte que dius lo de la celiaquia penso que seria important que vagis al metge. Potser tens intolerància a algun aliment i la reacció del teu cos és inflar-se. Sigui com sigui t’ho han de mirar, a no ser que només t’hagi passat algun dia.
Si portes uns dies així i tens molèsties parla-ho a casa i demaneu hora, de veritat.
Em sap greu no poder-te dir res més.
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: