ANONIIMA<3
ANONIIMA<3
Any: 2003
Comarca: Conca de Barberà
Data: 22/06/16 09:07
AJUDA!! ***
Hola! tinc 13 anys, tinc noviiu, portem 2 mesos cuasi 3, va tot molt bé, amb cuida es el millor...pero el seu colegit m'insulta...sobretot els seus amics, li diuen que esta surtin amb un pal, que la teva novia es ''plana''....cosses aixi, que m'hu ha dit ell i jo tmbe a ell...que cuan surto per el carrer m'els trobo i mestan insultan i de tot. Jo ja li he comentat tot aixo al meu novio, porto dies aixi...i ell ja sap que m'insulten pero li he comentat que el dimarts amb van venir al cole a insultarme i de tot. Ell m'ha dit que amb defendera prque es el meu novio, i com son els seus amics ja els hi dira algu...pero tinc por de que li menjin el ''cocu'', que li vagin dien coses meves i del fisic que amb deixi...amb monto moltes paranoiies.
Enfi, ell m'ha dit mil vegades que li agradu tal i com soc, que no veu res pla, que estic molt bona, que soc molt guapa i que li encanto i que li es igual el que diguin els demes...
Aixo amb semble molt bé...pero necessito consells o ajuda, per no montarme paranoies o que faig?? que li dic?? si m'insultan els seus amics per el carrer els i plantu cara??...AJUDA!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/06/2016 07:22
Hola guapa!

Primer de tot, dirt-e que ens sap molt de greu que estiguis vivint aquesta situació. És molt dolorosa.

Ens egon lloc, està molt bé que la teva parella et vulgui defensar i és una de les seves responsabilitats però la primera persona que s'ha de saber defensar ets tu mateixa, per tant, no deixis que t'insultin i callis. Respon als seus comentaris. No cal que t'hi enfadis ni que t'hi barallis. però potser trobar alguna resposta que els deixi amb la paraula a la boca i no escoltis més el que diuen estria bé...

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: