Anoonima
Anoonima
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 22/06/16 09:15
Ma mare te fotos antiges meves!
Doncs bé, tinc un problema i sincerament,no sé com actuar,veureu

Ma mare farà un parell de setmanes es va comprar un mobil nou, i avui, m'ha explicat, bastant cabrejada, que li han aparegut un munt un munt de fotos de fara dos anys meves i videos també. I son els típics videos de whatsapp que fas amb 11 anys als teus millors amics fent tonteries (O fent malbé coses) i sent molt malparlat.
Jo ara he madurat moltissim respete com era abans, i avui en dia aquestes coses no les faria, però ma mare no enten aixó i quan li ensenyi a mun pare els videos... Em caura la bronca del segle.

Em sospito que es alguna cosa del Google o la sincronització de correus, pero com no sou informàtics dubto que em pogeu ajudar,jaja, es a dir, em podeu aconsellar sobre que puc fer en aquests casos,siusplau?

Gràciees!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/06/2016 07:24
Hola anònima!

Doncs, senzillament repetir als teus pares el que ens has explicat a nosaltres, encara que no ho entenguin.

Insistir en que ere coses que feies fa 2 anys, explica'ls-hi com et sents al respecte (si n'estàs orgullosa o no de tot allò) i comenta'ls-hi que no hi tornaràs...

Ells estaran enfadats i potser els hi costarà escoltar-te de bones a primeres però no cal que canviïs el discurs, explica'ls-hi sempre el mateix cada vegada que et parlin del tema..

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: