ACOX_7
ACOX_7
Any: 1999
Comarca: Vallès Oriental
Data: 22/06/16 17:23
Em considero fort per dins, pero aixo pot amb mi!
Hola adolescents!

Em presento, soc un noi de 17 anys i em considero fort per dins pero tinc un problema que pot amb mi. El cas es que mencanta poder fer coses amb parella, tenir algu que mompli i pugui comptar de veritat pero... No he tingut gens de sort amb les noies. He tingut dos relacions en les quals sempre m'han deixat fet merda, i a consequencia d'aixo mhe queda molt tocat amb aquet tema, fins al punt de tenir el desitg o esperança que algun dia arribara algu que ho cambiara, pero alhora tinc por de coneixer una noia per por a que torni a passar...
De fet ara fa 4 mesos que estic sol, i no estic malament. Pero trobo a faltar allo que momplia tant... Que faig; mobro a altres persones? com em puc obrir a altres persones? o Em tanco durant un temps? Estic fet un lio...
Gracies per escoltarme, petons :)!






M'agradaria mantenir l'anonimat, gracies :)
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/06/2016 07:26
Hola ACOX_7!

Gràcies per la consulta!

Pel que dius, sembla que necessites un temps més d'estar sol per anar curant ferides i recomposar-te del mal que t'han fet.

Les ruptures no són mai fàcils i ens poden deixar bastant tocats. Per tant, et recomano que ara et dediquis a cuidar-te a tu mateix i que no estiguis pendent de si apareix alguna altra noia. Quan estiguis valent altra vegada i amb la ferida curada, llavors ja no et farà por obrir-te perquè estaràs preparat per viure el que l'amor et tingui a punt.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: