tina27
tina27
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 22/06/16 22:58
com puc saber de qui m'he enamorat?
Hola!
Fa uns dos mesos m'agradava un noi de la meva casse, pero ultimament començo a sentir algo per un company i no només això sinó que també tinc dubtes amb un tercer, tots són molt amables i divertits, però els tres són els "popus" de l'insti i ja ns que fer, perquè tinc por de que algú s'enteri i s'enriguin de mi.
Hi ha possibilitats e que a un d'ells li agradi per la forma que te quan està ambb mi, però voldria que em poguesiu ajudar a treure dubtes.
que puc fer?
moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 23/06/2016 07:35
Tina! Gràcies per esciure'ns!

El mé simportant és que tu aclareixis els teus sentiments i valoris qui t'agrada més. És a dir, no esperis a veure si li agrades a algun dels nois sinó que ets tu qui ha de saber quin t'agrada més. Perquè imagina que resulta que li agrades a un d'ella i decideixes anar amb ell i llavors descobreixes que t'agradava més l'altre...

Per tant, tranquil·litat, no tinguis pressa i escolta bé el que et diu el cor i el cap!

Sort!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: