juudith
juudith
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 23/06/16 11:11
La meva orientació sexual! AJUDA!!!!
Hola,

Tinc un problema i és que no se si m'agraden les noies. Fa temps que li dono voltes això, ja que cada vegada que estic al llit amb un noi m'imagino que és una noia. Fa temps em va començar a agradar una noia, però quan s'ho vaig dir em va bloquejar al WhatsApp i ja no em va parlar més. Des de aquell moment vaig començar a dubtar de la meva orientació sexual... Vull saber si realment sòc lesbiana o sòc bisexual... o simplement soc heterosexual i m'he estic menjant el cap... Necessito ajuda!! Espero que em podeu ajudar!

Gracieees!!!

Deixo el meu correo electrònic per si alguna noia vol compartir la seva història amb mi! anona1324@gmail.com
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/06/2016 09:22
Hola!

Gràcies per confiar en nosaltres!

Els dubtes són completament normal i el més important potser és que no t’obsessionis en trobar una resposta. Ara estàs en aquesta etapa de dubtes i el més important és que puguis anar veient i coneixent totes les teves emocions i sentiments. Sense pressa per posa’ls-hi noms i cognoms perquè com més t’hi obsessionis, més es poden tergiversar les coses. Per tant, escolta ben bé el que sents i mica en mica ja aniràs descobrint comés la teva orientació sexual!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: