Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 23/06/16 17:27
Ajuuda!No se que fer!!😱
Tinc un problema, just la setmana abans de que acabés el cole, em va començar a agradar un noi de la meva classe, fins aqui tot be, pero resulta que es molt timid, osigui parlem i tal pero no fa res en especial que expresi els seus sentiments. Ell mai s'ha liat i les vegades que ha sortit amb algu no han durat ni 1 mes. I a sobre aquest estiu no ens veurem, ell diu que ja quedarem pero tinc por de que aquest estiu tingui algun rollo amb alguna altre tia.
Que faaig??
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/06/2016 09:28
Hola!

Gràcies per confiar en nosaltres!

Podries fe rquelcom per assegurar-te que contiues veient-lo i parlant amb ell durant l'estiu! Busca alguna excusa per quedar o per truar-lo i per escriure-li... i mica en mica t'aniràs acostant més a ell... i si en algun moment ho veus clar, fes algun pas que mica en mica li pugui deixar entreveure que t'interessa...

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: