enciclopedia
enciclopedia
Any: 2000
Comarca: Baix Empordà
Data: 24/06/16 17:03
Amigues o no amigues?
Hola, bona tarda,

Des de fa 5 anys soc millor amiga amb una noia (A). Però aquest curs aquesta amiga s'ha fet molt amiga d'una altra noia (B). Quan només som jo i la A, les coses són estupendes i ens ho passem molt bé. i quan jo i la B estem soles passa el mateix.

Però quan quedem les 3 la A m'ignora, i nomes fa cas a la B. Això fa que jo em senti malament, i dubti de la nostra amistat. Perquè ho fa això? Som en realitat amigues si m'ignora en presencia d'una altra persona?

Gracies pel vostre temps
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 26/06/2016 09:36
Hola enciclopedia!

Gràcies per confiar en nosaltres!

Potser la A ni se n’adona que et fa això, per tant, et recomanem que, com a bones amigues que sou, li puguis comentar que et sents diferent quan esteu les 3 juntes. I escolta la seva opinió, a veure què et diu.

Si us porteu bé hauríeu de ser capaces de poder-vos explicar les coses que us amoïnen, per tant, endavant, comenta-li com et sents i segur que trobeu una solució per estar millor les 3 juntes!

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: