ANÒNIMA
ANÒNIMA
Any: 2000
Comarca: La Massana
Data: 12/07/16 23:09
Alcohol
Hola tinc un dubte:
Cada quan temps s'haurien de consumir begudes alcoholiques per acabar sent dependent, en el cas d'estar en l'adolescència?
Gràcies
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 13/07/2016 10:22
Hola guapa!
Dons la veritat és que el tema del consum d’alcohol és complicat, d’entrada perquè no és el mateix amb un noi que amb una noia. A les noies les drogues en general i evidentment també l’alcohol ens produeixen més efectes negatius i tenim menys tolerància a les substancies. És a dir, a igualtat de consum que un noi l’efecte en la salut de la noia és encara pitjor, el nostre cos no metabolitza bé aquesta substancia.
Per altre banda, tot i que ja saps els efectes negatius que té és habitual que els adolescents preneu de tant en quant alcohol, el problema gran bé quan el consum és molt alt (quan beus molt) i pots acabar perdent el control i quan és molt freqüent (quan beus molt sovint).
Totes les drogues generen dependència i l’alcohol en genera molta, per això és important consumir-ho de manera esporàdica i no normalitzar-ho.
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: