Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 15/07/16 14:49
lollolooooop 3
consulta meva:
L'únic de desitjo ara mateix es anar-me a vilafranca del penedes per veure el meu novio. no se com anar-hi. no m'atraveixo anar sola, i no hi ha manera de que algú m'acompanyi. I muns pares no saben que tinc novio i si els hi demano que algún dia em portin a Vilafranca del Penedès no em deixeran. Que fai per convençals? I que fai jo? Tio ajuda m'estic estressant.

resposta:
Hola Anònimaaaa💕!
Doncs comenta'ls-hi als teus pares! tard o d'hora sabran que tens parella (i això no és res dolent). Si tu els hi expliques amb naturalitat ells han d'entendre que és normal que comencis a tenir parelles. Per tant... molt millor que et portin ells que no pas que t'hi escapis un dia sense dir res.
T'animem a que els hi expliquis de manera senzilla, madura i responsable i que els hi demanis que t'hi acompanyin. Sort!

consulta meva una altre vegada:
els hi he preguntat tal i com em vas dir que ho fés i la resposta és un no. Siusplau ajuda... què se suposa què he de fer jo ara? Si la seva resposta és un No que faig?

Resposta teva:
Gràcies per confiar en nosaltres!

A veure, quines opcions tens ara mateix:
- continuar insistint, de manera ferma, que tens ganes de veure la teva parella.
- parlar amb els teus pares dels motius pels que et diuen que no. Potser si tots dues bandes us escolteu, podreu trobar una solució que us satisfaci a tots.
- També pots mirar de parlar amb la teva parella, a veure si trobeu alguna altra solució. I si ell ve a veure't?

A vegades els pares prenen decisions que no ens agraden, però en el fons de tot, sempre és per amor i per protegir-nos. Així que confia en els teus pares i demostra'ls que tu estàs convençuda d'aquesta decisió.


consulta meva:
pfpf jo ja ho he fet tot, t'ho juro. Ell no pot venir segur em va dir. i jo ara que faig....? joder putamerdaasquerosavidapfpf
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 06:58
Hola de nou!

I gràcies pel resum de les preguntes i respostes perquè així ens situem ràpid en les coses que t'hem dit i podem recordar la situació!

Els teus pares et diuen que no i ja està? quins motius et donen?

I també et preguntaria com és que la teva parella no s'ho pot muntar de cap manera per venir... li passa el mateix que tu? no el deixen?

Et diria que, veient com està la situació, només et continua quedant l'opció d'insistit de manera madura i tranquil·la i demanar que et diguin els motius pels quals no hi pots anar.-..

Sort!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: