451200
451200
Any: 1999
Comarca: Garrotxa
Data: 15/07/16 20:41
No se que fer
Hola bones!

Porto uns dies molt agobiada, ja que no se que fer...Vaig estar sortint amb un noi durant dos mesos més o menys i fa un mes que em va dir que millor ho deixessim, que a ell li agradava molt estar amb mi, però que la relació era molt complicada, que podiem ser amics. Després d'aixó vam parlar un dia per whatsapp per saber com estavem i tal i després ja no vam tornar a parlar fins ahir, que em va obrir dient que ho sentia per haver-me deixat i que em trobava a faltar, pero que seguia pensant igual, que la relació és molt complicada i em va proposar de ser amics amb un plus, amics amb drets. Aqui està el problema, jo no se que fer. Ja m'anava fent a la ideia de que m'havia d'oblidar d'ell, ho vaig passar molt malament i ara em ve amb això. No se què dir-li, no em vull sentir utilitzada tampoc. Algun consell??

Moltes gràcies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 07:02
Hola 451200!

Pel que dius, això de tenir amistat amb drets no et va gaire, sobretot perquè tu sents molt més per ell i amb això no en tens prou.

Nosaltres et recomanaríem que si estàs enamoraa d'ell no deixis que només sigui una amistat amb drets perquè, en el fons, t'estaràs fent molt de mal emocional... Perquè tu sempre voldràs més dle que et donarà i això és molt dur.

Per tant, sigues sincera amb ell i digues-li el que tu realment necessites. I si no et dóna el que ralment busques... potser millor dir-li que no, oi?


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: