anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 17/07/16 22:43
la dona del meu pare............................................
pff avera... la dona del meu pare ultimament esta molt rara amb mi.. es a dir em tracta es bé de lo normal i com que la noto rara... que li pot estar pasant?? potser estar intentant aproparse a mi¿¿ o bé em tracta aixi perque em vingui a viure amb ella i el meu pare ja que.. jo visc amb els meus aviis.. ((ja he fet alguna consulta sobre aixo)) i jo no vui venir aqui a viure... ja m'agrada que sigui aixi amb mi pero.. ho segueixo notant molt extrany
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 07:15
Hola anonim!

Potser només vol un acostament sense cap intencionalitat de més que la de tenir bona relació amb tu.

si veus que realment el que vol és que vagis a viure amb ells, tu et pots mantenir ferm en la teva decisió de no viure amb ells. Sense que això signifiqui que no te'ls estimes, deixa'lshi clar!

Una abraçada!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: