rosa
rosa
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 18/07/16 16:39
mal d'esquena
Hola!
Be, no se si ben be aquesta es la categoria correcte per explicar aixo... Tinc 14 anys.
Fa temps que em fa mal l'esquena (des de les espatlles fins abaix, als runyons). Li he dit a la meva mare i ella diu que ahuria sigut alguna mal posicio quan dormo...Pero es que em passa cada dia. Quan dormo, ho faig sense coixi, pero dormo de costat tota la nit. No em sento comode de panxa cap adalt ni al reves. Durant la nit cada mitja hora m'he de canviar de posicio, perque per laparrt que dormo em comenssa a fer mal i llavors en giro, i a cap de mitja hora, una altra vegada el mateix i em torno a girar. Aixi durant tota la nit.
No se a que es deu, pero abans no era aixi, i m'agradaria saber si hi ha algun remei...Gracies!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 21/07/2016 07:19
Trandafir! gràcies per la teva consulta!

Et recomanem que puguis anar a una fisioterapeuta perquè srà el professional que millor et pot dir què et pot estar passant i com millorar la posició perqupè no et faci mal!

Parla-ho amb la tev mare i digues-li que vols anar al fisio!

Una abraçada i que et milloris!


Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Instagram: @elenacrespi81
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: