solete
solete
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 20/07/16 15:34
Em surt llet dels pits...es normal?
Hola!
Fa unes dues setmanes vaig fer-ho amb el meu novio i ho vam fer amb protecció. L'altre dia vaig notar una petita molèstia i vaig veure que em sortia un líquid com blanquinós dels pits i he intuit que es llet. M'agradaria saber si això és normal o no...m'he informat i he vist que pot ser cosa d'un embaràs ( cosa que si vaig fer-ho amb protecció, dubto que sigui...), una alteració d'hormones o un tumor. No sé que pot ser ni que fer... i si ho parlo amb els meus pares hauran de saber que no soc verge i em fa molta vergonya haver d'explicar-ho. M'agradaria que m'ajudessiu ja que no se que fer...
Moltes gràcies!!
IESP
IESP
Data: 21/07/2016 15:52
Hola solete!

Et recomanem que vagis al metge i li comentis el que t'ha passat. Quan es tracta de salut hem de deixar la vergonya a banda. Veuràs com et quedes més tranquil·la!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: