Ivy
Ivy
Any: 2001
Comarca: Tarragonès
Data: 21/07/16 16:12
Es normal k después de menjar la panxa s'em infli?
Hola soc una noia de 15 anys i fa potse dos mesos vaig notar que despres de menjar la panxa s'hem inflaba una mica i vaig pensar que despres de menjar al cap de minuts es desinflaria pero no o fa fins al cap d'hores la questio es que nose si es normal k s'em infli d'aquesta manera
Es normal?
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 22/07/2016 11:39
Bon dia guapa!
Gràcies per escriure al consultori. En principi el que expliques és normal, a moltes persones se’ls infla una mica la panxa després de menjar. Tot i així a vegades pot ser que tinguis alguna intolerància alimentaria que faci que se’t infli més del habitual. Et recomanaria que per quedar-te tranquil•la i descartar-ho vagis a un digestòleg.
Una abraçada bonica!
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: