anonim0202
anonim0202
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 21/07/16 21:33
El meu nòvio em vols fer dits
Hola, tinc 14 anys he conegut un noi des de far 1 mes i m'ha preguntat si m'agradaria que em fes dits...no me n'he fet mai i em fa por, al si em fes mal o surtis sang...
Gracies!
IESP
IESP
Data: 22/07/2016 09:03
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la Consulta Jove de l'Iesp. No té perquè sortir sang ni que et faci mal, però si et fa por i no estàs segura de donar el pas, no tingueu pressa, està molt bé que ell t'expressi el seu interès en descobrir la sexualitat amb tu però tu has de seguir el teu ritme. Explica-li que et fa por fer el pas i que encara no el vols fer, si és això el que sents. Ell ho haurà de respectar i si no ho respecta, millor no tenir-lo a prop, no creus?!

Moltes gràcies per escriure'ns! Una abraçada!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: