anònima22
anònima22
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 23/07/16 16:48
Problema amb el tampó
Fa uns dies em vaig ficar per primer cop un tampó, ho vaig passar malament perquè estava nerviosa a l'hora de treure'l, se que sembla estrany perquè la majoria de noies tenen por a l'hora de ficar-se'l. Bueno, la questió es que al treure'l em va fer una mica de mal, la meva mare em va dir k alomillor era perquè estava massa sec però al pròxim cop mel vaig deixar posat durant molta mes estona i em va tornar a fer mal. Es normal?? M'agradaría saver-ho. Moltes gracieeees.
IESP
IESP
Data: 26/07/2016 16:57
Hola anònima22!

Doncs en principi no hauria de fer mal. Com molt bé et va dir la teva mare pot ser perquè el tampó estigués sec... prova de posar-te la mida adequada per la quantitat de menstruació que tens en funció del dia de la regla i deixa'l el temps necessari perquè pugui omplir-se bé i no estigui sec.

Com sempre us diem, si veus que tot i així segueix fent mal, pots demanar hora amb el ginecòleg perquè revisi que tot està correctament.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: