eiiiii
eiiiii
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 26/07/16 20:51
Puc beure alcohol abans d'una cirurgia?
Hola, el cas es que m'hauran d'operar, i dos dies abans hi ha una festa. No acostumo a beure sovint, una o dues vegades al mes com a màxim. M'agradaria saber si l'alcohol afectarà a l'operació.
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 27/07/2016 19:23
Hola!!

Una operació no és poca cosa i és un tema seriós, de forma que la nostra recomanació és que dos dies abans no beguis, o com a molt beguis una cervesa o una copa de vi, però evita els cubates i les begudes fortes. Tot i així l'ideal és que no provis l'alcohol i vagis sobre segur ja que podria afectar a la recuperació de la operació.

A més així veuràs que per passar-ho bé a una festa no cal beure :)

Un petó i que vagi bé l'operació!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: