Catalá i indepndentista
Catalá i indepndentista
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 27/07/16 20:47
He descobert que sóc homosexual i no se que dir-li a la meva novia
He descobert que sóc homosexual peró no sé com dir-li a la meva novia, portem 6 mesos i mig peró ara crec que enganyar-la no és la millor solució, ja que jo vull que continuem siguent amics.
IESP
IESP
Data: 28/07/2016 21:08
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'Iesp. La situació no serà fàcil de resoldre perquè no pots saber com reaccionarà, però el millor és que parlis amb ella des de la sinceritat, explica-li com et sents i esperem que ho pugui entendre. Potser al principi no reaccionarà com t'agradaria però esperem que a la llarga pugui encaixar-ho bé!

Una abraçada!

Gràcies per escriure al consultori i sort!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: