Anònima
Anònima
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 28/07/16 19:36
Fa falta?
Hola! Primer de tot moltes gràcies per ajudar-nos a nosaltres els adolescents en els nostres dubtes😘😘.
El que vull saber es que, bueno tinc nòvio des de fa uns mesos, però el meu dubte és que si fa falta que quan tenim relacions sexuals, jo se la tingui que tocar o fer-li algo. No sé si és el que sempre es fa però jo no se la vull tocar... em fa fàstic i no sé si vull que ell em toqui a mi. Però si que hi ha "coit" (per dir-ho d'alguna manera).
IESP
IESP
Data: 28/07/2016 21:16
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'Iesp. Els genitals formen part de la nostra sexualitat, però si encara no sents curiositat per saber com és, potser el millor és que espereu una mica més de temps. No cal córrer. És important donar el pas quan sentis que estàs preparada.

No és necessari tocar ni fer res que no vulguis però és important que el fastig no sigui un ingredient present en les relacions sexuals.

Una abraçada!

Gràcies per escriure al consultori i sort!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: