ninarose
ninarose
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 28/07/16 23:35
Masturbació
Hola Adolescents!
Sóc una noia de 16 anys i últimament m'he estat menjant molt el cap sobre la masturbació. Jo mai m'he masturbat i no tinc ganes de fer-ho però em pregunto si és normal que no tingui ganes de fer-ho. Totes les meves amigues em diuen que ho fan i jo no ho he intentat mai ni tampoc en tinc curiositat. Em preguntava si és normal.
També vull afegir que sempre que he tingut l'oportunitat de "liar-me" amb algú mai he estat cómode i mai he tingut ganes de fer res. M'he "liat" alguns cops però mai he sentit res d'especial al fer-ho ni m'he posat "calenta".
Ja sé que és molt d'hora per definir-me però estic pensant que podría ser asexual.

Gràcies!
IESP
IESP
Data: 30/07/2016 18:45
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'Iesp. El més important és que no facis res que no vulguis fer només perquè se suposa que toca fer-ho. Si no tens ganes, ni curiositat, ni ganes de descobrir aquesta esfera de la teva vida, no passa absolutament res.

No forcis res, poc a poc t'aniràs descobrint.

Una abraçada!

Gràcies per escriure al consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: