littlemix17
littlemix17
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 29/07/16 00:02
Topless
Hola! Què tal? Bé, la meva oregunta no sabia exactament en quin apartat posar-la i al final la he acabat posant aquí. Mireu, jo tinc 17, i amb una amiga ara a l'estiu que ens posem força morenes, odiem les marques que ens queden del banyador, i per això ens hem plantejat de fer topless.
El problema és que tant ella com jo, tenim poc pit i ens fa vergonya fer-ho en una platja tipo de la Costa Brava, ja que hi va molta gent.
Algun consell per no tenir vergonya? I algun lloc així que sapigueu que hi hagi poca gent? Merci!!
IESP
IESP
Data: 30/07/2016 18:36
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'Iesp. Platges desertes és força complicat de trobar. Si teniu decidit que voleu fer topless el millor és que ho feu amb decisió. Els primers dies segurament estareu nervioses però quan veieu que la gent no reacciona, ni s’immuten pel fet que vosaltres feu topless us anireu sentint més tranquil·les i còmodes.

El que sí que heu de tenir compte és que és importantíssim utilitzar protector solar, hem de protegir la nostra pell.

Una abraçada!

Gràcies per escriure al consultori, ja ens explicareu com us ha anat l'experiència!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: