Anònimaaa
Anònimaaa
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 29/07/16 19:49
Nouseeee
Holaaa!! Bueno quan tenia 13 anys vaig començar a sentir una especie d'atraccio cap a les noies. Nsee si van ser imaginacións meves però em va començar a agradar una amiga meva, haber no estava enamorada pero sentia algo, cada cop que pensava en ella plorava... Fa 1 any despres de liarme amb aquesta amiga vaig començar a pensar i bueno vaig arribar a la conclusió de que mai tindria un futur al costat d'una noia, que mai em casaria amb una noia. Penso que tot aixo es atracció, que només busco lio i per molt que hi pensi no m'imagino al costat d'una noia. Bueno el problema esta en que tampoc m'agraden els nois, no sento res per ells he tingut molts novios pero cap ma fet sentir el que sento quan em lio amb la meva millor amiga. Perque em passa aixo? Estic enamorada de la meva millor amiga i no ho se? Que m'agraden els nois o les noies?
Gracieees
IESP
IESP
Data: 30/07/2016 18:56
Hola,

Sóc l'Helena Angel, psicòloga del servei de la consulta jove de l'Iesp. Tenir dubtes sobre la nostra orientació sexual és força habitual a l'adolescència. El que és important és no pressionar-nos i deixar que el temps i les circumstàncies que vagis vivint t'ajudin a descobrir-ho.

Recorda que el que defineix la nostra orientació sexual és de qui ens enamorem. El més important és que puguis estimar a qui tu vulguis i viure la teva sexualitat de forma lliure i responsable!

Gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
@HelenaAL
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: