gironina03
gironina03
Any: 2003
Comarca: Gironès
Data: 15/09/16 18:33
Cuixes grans
Hola adolescents.cat!
No se com perdre greix de les cames, ho sigui, de tot el cos estic be, l'unic que no m'agraden son les cames i m'agraderia poderles tenir mes fortes i primes ja que em sentiri mes còmode amb mi mateixa.
Moltes gràcies!!
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 19/09/2016 09:30
Hola guapa!
Quan ho expliques d’aquesta manera sembla que tinguis la sensació de que el cos el podem canviar com volem i com saps no és així. Tots tenim coses que ens agraden més i que ens agraden menys… ja ho saps. Pel que fa a la teva pregunta, el que et pot anar millor és fer esports en que es treballi molt la zona de les cames. Intenta que sigui un esport que t’agradi, tampoc es tracta de patir.
Una abraçada
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: