noiaambdubtes
noiaambdubtes
Any: 2004
Comarca: Baix Ebre
Data: 16/09/16 17:37
Galetes
Les galetes María pertanyen a la part dels dolços o a la dels hidrats de carboni? I les belvita?
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 19/09/2016 09:35
Hola guapa!
Les galetes maria pertanyen al grup dels dolços però com bé dius són riques en hidrats de carboni. Tot i així no hi ha problema en que les mengis però intenta que no sigui el teu esmorzar o berenar habitual.
Et dono altres idees d’esmorzars més complets
-Hi ha gent que menja ous al matí, en aquest cas pots fer-te ous remenats amb pernil o amb formatge, o truita i incloure una torrada per acompanyar-ho. En aquest cas et recomanaria que ho magnesis abans de sortir de casa.
-Els dies que tinguis més temps pots preparar crepes o pancakes. Els pancakes també els pots fer amb civada (avena) que és molt saludable. Aquí els hi pots posar fruita, iogurt, xocolata, coses salades,... hi ha infinites possibilitats.
-Iogurt o kefir amb cereals i fruita
-Porridge amb fruites i fruits secs (el pots menjar fred o calent)
-Entrepans o torrades: aquí tens moltes opcions i es tracta de ser creatiu. Normalment ens avorrim quan sempre el mengem de pernil, llonganissa, formatge, etc. Però hi ha moltes opcions.
-Batuts de fruites o fruites i verdures
-Pots preparar-te wraps
Espero que t’agradin.
Una abraçada
Carlota López Ballestar
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: