ºanonim
ºanonim
Any: 2004
Comarca: Rosselló
Data: 20/09/16 16:59
Que puc ferr?? 12345678900987654321
hi ha un nen que va a 4rt deso, pero li he preguntat qui li mola i hem va descriure a mi, llavors per el que es veu li molo jo, pero hem fa cosa ja que jo vaig a 1er deso i ell a 4rt i llavors clar, ell t diferentes mentalitats, y tinc por de que pugui estar jugant amb mi. Sembla k vagi a 2n deso, es a dir, no es d'aquels en plan maduritos, que son bastant alts...
Ami matrau pero demoment n hem mola... que puc fer?
Helena Angel
Helena Angel
Data: 21/09/2016 16:05
Hola ºanonim,

Potser abans de fer res podries valorar què és el que sents realment, és a dir, si tens por o sospites que podria estar jugant amb tu, i ens dius que de moment no et mola, seria important que aclarissis una mica aquests sentiments.

Sovint et trobaràs amb persones que tu els agradaràs, això no significa que sempre que trobis a algú a qui lia gradis, aquest t'hagi d'agradar a tu. És important valorar i és important que ens escolem, escolta't i valora què vols tu.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres!

Helena Angel
Psicòloga - Consulta Jove Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat - www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: