annste18
annste18
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 20/09/16 21:24
Estic confusa i ja no aguato més!
Hola adolescents! El meu problema es que l'any passat m'agradava un nen, pero a ell li agradava una altre tia i dons em vaig deprimir, i aquest nou curs, quan he tornat al cole l'he vist i durant uns dies no he deixat de pensar amb ell, nose perquè, i bueno he vist o m'ho ha semblat, que tonteja amb una i em fa molta ràbia. Pero a la vegada estic contenta perquè crec que l'he oblidat , pero al mateix temps, hi ha un altre nen que és super mono i que mhavia agradat fa dos anys i bueno mencantaria estar més amb ell. Què puc fer? Que mestà passant? Però no tinc la sensació de que magraden cap dels dos.
Gràcies !!
Laia Sala
Laia Sala
Data: 24/09/2016 17:13
Hola annste18!

Sembla que estàs una mica furiosa pel rebuig d'aquest noi. No pateixis, a vegades ens passa, que ens sentim rebutjats per algú i ens fa ràbia que trobi una altra persona. Deixa-ho passar i veuràs com d'aquí uns dies ja no et molestarà veure'l tontejar amb altres.

Pel que fa al noi que t'agrada... per què no proves de parlar-hi? Busca alguna excusa i comença una conversa! Així podràs veure si t'agrada la seva forma de ser, si et sents a gust, si ell et segueix el joc...

A veure com va!
Una abraçada!
Laia Sala
www.laiasala.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: