ningu
ningu
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 21/09/16 17:56
Tinc dubtes sobre el trencament de l'himen
Hola, porto dies amb dubtes sobre una tema en concret. Fa poc vaig perdre la virginitat i la veritat és que tot i que sóc jove no m'arrepenteixo gens d'haver ho fet ja que ho vaig fer voluntariament i amb algú a qui estimo però la cosa és que jo havia sentit moltes coses sobre tot això de la primera vegada i aqui venen els meus dubtes.
Molta gent diu que la primera vegada sangres pel trencament de l'imen i la questió es que a mi axiò no em va passar.
Que es lo normal? Pot ser que ja el tingues trencat? O que es trenques i no sangres?

Moltes gracies, sou genials!
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 21/09/2016 18:27
Hola ningu!

No totes les noies sagnen la primera vegada que tenen relacions sexuals amb penetració, ja que l'himen pot haver-se trencat abans, per exemple, fent esport, muntant a cavall, rebent un cop als genitals, etc., o també pot ser que tinguis un himen molt flexible que hagi permès la penetració sense que aquest es trenqui. Per tant, tranquil·la, perquè tan normal és sagnar la primera vegada com no.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicòloga - Consulta Jove IESP
@marionabusto
www.consultajove.cat - www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: