...
...
Any: 2002
Comarca: Vallès Occidental
Data: 21/09/16 20:24
M'agrada un noi però no se que fer
Hola, m'agrada un noi que vaig conèixer però el problema està en que sóc molt vergonyosa i no se que fer per que es fixi en mi sense haver-li de dir . no anem al mateix institut ni tampoc viu en el mateix lloc que jo. Em faries un gran favor dient-me que fer per cridar l'atenció d'aquest noi.

Moltes gràcies
Laia Sala
Laia Sala
Data: 24/09/2016 17:32
Hola!

Dons el primer punt és que ell sàpiga que existeixes! Si no aneu al mateix insitut ni viviu al mateix lloc, hauràs de buscar quines coses teniu en comú. Teniu amics en comú? Us agrada el mateix? Com us vau conèixer? Això ja us donarà un tema de conversa i podreu començar a interaccionar.

Sé que la timidesa et pot jugar una mala passada, però si no t'hi apropes, com sabrà que existeixes? Menja't la vergonya i atreveix-te a iniciar una conversa!

Una abraçada!
Laia Sala
www.laiasala.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: