joni
joni
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 21/09/16 22:03
Sóc gay i estic enamorat...
Holaa, bona nit tinc 16 anys i ja fa tres anys que em vaig donar compte que m'agradaven els nois ara ja fa temps que veig que estic enamorat d'un noi de la classe i estic bastant obssesionat em diuen els meus amics i jo tambe ho penso. Ells em diuen que no es gay però jo els dic que mai se sap que pot ser bisexual també. En resum volia saber si hi ha alguna manera de que pugui saber si es gay o algo que pugui intui-ho, però clar els algun dels meus amics em diuen que em llençi pero jo no vull perque es podria escampar pel cole.
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 19:05
Hola,

Ens sap molt de greu però no podem dir-te quines coses et podrien indicar que el noi que t'agrada és homosexual o no. Potser abans de llençar-te podries "investigar", parla amb algun amic que tingueu en comú o directament parla amb aquest noi de l'homosexualitat, de si alguna vegada ha sentit curiositat, etc... però pensa que llençar-te pot tenir dues respostes possibles: un "si" o un "no", i hem d'estar preparats per les dues.

Esperem que tinguis sort i la resposta que obtinguis sigui un "sí"!

Una abraçada i molta, molta sort!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: