madiee
madiee
Any: 2001
Comarca: Segarra
Data: 23/09/16 17:50
estic enamorada pero tinc por que ell no🙈
Hola!

Fa dos anys que estic enamorada de un amic i nose si li agrado, les meves amigues me diguen que parli amb ell pero tinc por que me digui que no li agrado. Que puc fet?
Gracies per ajudarme💕
Helena Angel
Helena Angel
Data: 25/09/2016 20:50
Hola madiee,

Potser podries "investigar" una mica, que alguna amiga o algun amic en comú pugui parlar amb ell per preguntar si hi ha alguna noia que li interessi, o si té parella, etc...

Si tens una mica més d'informació et pot ser més senzill donar el pas i parlar directament amb ell. Ara bé, tot i tenir informació sempre que afrontem una situació així hem de tenir present que la resposta pot anar en dos sentits, en que sigui correspost o en que no sigui correspost.

Una abraçada i gràcies per escriure!

Helena Angel
Psicòloga. Consulta Jove de l’Iesp
@HelenaAL
www.consultajove.cat
www.iesp.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: